Beste leerling, ouder, grootouder, leerkracht, sympathisant van onze school

We zijn blij jullie onze nieuwe website te kunnen voorstellen! Sedert 2002 kon men het leven op onze school volgen op het wereldwijde web.  Deze nieuwe website is het gevolg van de snelle veranderingen in de digitale wereld. Om enerzijds de bezoeker meer comfort te bieden om de juiste informatie te vinden en anderzijds het aanvullen van deze website voor alle leerkrachten van op school of thuis mogelijk te maken, werd een nieuw concept gezocht en gevonden! Dankzij de professionele tussenkomsten van de heer Thierry Coopman kreeg deze website de goede vorm en de nieuwe digitale mogelijkheden van vandaag. Zoek je iets over de klas van uw kind? Zoek je iets over een bepaald onderwerp? Vul het vakje van de “zoekterm” in rechtsboven of klik op een tag of klik een categorie aan… Veel plezier bij het digitaal verkennen en volgen van het leven op onze school!

het schoolteam