04092009038 (Medium)Op 1 september mocht ik 11 nieuwe vlindertjes en hun ouders welkom heten op onze school.

De andere 6 vlinders hadden reeds enkele weken doorgebracht in onze klas voor de vakantie. Zij zijn nu de grote vlinders (samen met nog 2 nieuwkomertjes).

De voorbije 2 weken zijn de vlinders op ontdekkingstocht kunnen gaan in onze klas: ze mochten met al het materiaal en in de verschillende hoeken spelen, experimenteren, exploreren,…; ze leerden de andere vlindertjes al wat beter kennen; ze maakten kennis met de verschillende rituelen, met Jules onze klaspop, met de juf,…enz.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ze zich allemaal goed beginnen voelen in de klas en bij mij. Er vallen bijna geen traantjes meer te bespeuren en ik zie steeds meer lachende gezichtjes als ze naar school mogen komen. 🙂

Zo, nu zijn jullie ook op de hoogte hoe alles in de vlinderklas verloopt.

Tot de volgende!

Vele groetjes,