De zware aardbeving in Haïti laat niemand onberoerd. Onze kleuters van klein tot groot droegen Haïti een warm hart toe en ruilden op een woensdag gezamenlijk hun drankje in voor kraantjeswater en genoten van (h)eerlijke koekjes van de wereldwinkel en pindanoten. De mama’s en papa’s sponsorden dit initiatief! Ook in onze lagere afdeling waren kinderen volop solidair door een hele week het drankje in de voormiddag in te ruilen tegen kraantjeswater. De problematiek in de Haïti werd geduid op een gezamenlijk moment met alle lagere klassen. Met Google Earth vlogen we van Vlaanderen naar Haïti en situeerden we dit land op de wereldkaart.
De opbrengst van de niet-geconsumeerde drankjes en van de actie in de kleuterafdeling gaat integraal naar “Finado”, een kleinschalige organisatie o.a. werkzaam in Haïti, die momenteel onze steun kan gebruiken. (Meer informatie over deze organisatie  vind je op http://www.finado.be/). De totale opbrengst bedraagt maar liefst 640 EUR! Daar zijn we heel trots op!!