Als ouder hebben we vooral oog voor het welzijn van onze kinderen. We waken als ze ziek zijn. We staan extra vroeg op om ze proper gewassen naar school te brengen alvorens we aan onze eigen dagtaak beginnen. We hollen van muziekschool naar verjaardagsfeestje. En dan zijn er nog de afwas en de strijk …. De kinderen moeten goed in hun vel zitten en daar doen we alles voor. Stress en vermoeidheid zijn niet zelden het gevolg.

Vergeten we niet dat het belangrijk is voor onze kinderen dat hun ouders ook goed in hun vel zitten?

Els De Rijck is zelf moeder van vier kinderen. Ze is arts maar werkt daarnaast ook nog rond relaxatie en stressmanagement. Zij is een gedreven en veelgevraagd spreekster rond het onderwerp zorg voor ouders.

Haar verhaal bouwt ze op rond verschillende thema’s zoals

• mildheid voor zichzelf
  • omgaan met negatieve gedachten
  • omgaan met grenzen
  • leren genieten.

Het wordt een avond vol zorg en aandacht.

Deelname aan de avond is gratis.

Deze avond gaat door in de polyvalente zaal van de school. We beginnen stipt!
(Wegvoeringstraat 1, 9270 Laarne)