We zijn gestart! Deze morgen onder aangename weersomstandigheden en met 403 leerlingen op de speelplaats, met 32 leerkrachten, met de mensen van middagtoezicht, opvang en onderhoud en met heel veel ouders, grootouders en sympathisanten!

Naar traditie willen we de verbondenheid op school stimuleren door het werken met een jaarthema. Dit schooljaar hebben we ons thema ‘Doe de Boogie Woogie!’ genoemd en zullen we werken rond beweging en dansen. Een gezond jaarthema dus dat onze leerlingen expressief kunnen beleven en waarin we samen veel bewegingsmomenten zullen creëren die een gezonde en opgewekte levensstijl bevorderen. Het wordt bewegen en nog eens bewegen. De sportdagen en sportweken dit schooljaar zullen daar extra toe bijdragen.

Een jaarthema betekent ook een jaarthemalied. In de vakantie heeft ons schoolteam niet stil gezeten. Er werd voor een eigen compositie en tekst gezorgd en dit werd professioneel opgenomen in een studio. Als u op maandagmorgen bij de opening van het schooljaar was, kon u er al even van proeven! Een rock-en-roll lied met schwung!