Misschien wist u wel dat wij een nieuwe klas op zolder – een echte loftklas – aan het bouwen waren sedert deze zomer. Vandaag is de zolderklas klaar: supertrotse leerlingen met hun supertrotse juf van het tweede leerjaar hebben vandaag hun intrek daar genomen! Afgelopen weekend werd er fel verhuisd: de klas van juf Sara naar de nieuwe loftklas, de klas van juf Vanessa (tweede leerjaar B) naar de klas van juf Sara (tweede leerjaar A).  De klas van 2LB wordt deze week omgetoverd tot onze nieuwe instapklas voor de peutertjes, onze eendjesklas onder leiding van juf Sofie. En zo kunnen we realiseren wat de overheid gevraagd heeft: onze kleutergroepen kleiner maken. Onze acht kleuterklassen hebben nu 19 of 20 leerlingen terwijl we toch onze inschrijvingen blijven houden op 48 kinderen van een bepaald geboortejaar!