Vanaf 7 januari 2013 begint de inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2013-2014 met een voorrangsperiode voor broertjes en zusjes. Tot en met 8 februari wordt er dus voorrang gegeven aan broertjes en zusjes van leerlingen die nu reeds bij ons naar school komen. Na het krokusverlof, dat is dan op 18 februari 2013, begint de inschrijvingsperiode voor nieuwe ouders die hun kleuter graag inschrijven voor volgend schooljaar. Ouders die reeds een kind op onze school hebben, ontvangen ook nog een brief begin van het nieuwe jaar over deze voorrangsperiode.
Heel het jaar door zijn ouders welkom om alle informatie te krijgen over onze school. We brengen dan ook een bezoekje aan de kleuterklas. Maak gerust een afspraak! Lukt het niet overdag in de week, geen probleem, een afspraak kan ook op zaterdag of ’s avonds tot 21 uur. U kan de school telefonisch contacteren op 09/369 30 23 of per e-mail directie@vrijebasisschoollaarne.be of kom gerust even langs!

In onze kleuterklassen zitten in principe tussen de 18 en 20 kleutertjes.

Altijd welkom!