080120131876

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedurende het thema licht en donker konden de eendjes experimenteren met allerlei lichtjes in het donkere hoekje.

Ze maakten ook een dag-/nachtkalender met aan de ene kant de zon en aan de andere kant de maan. Ze weten al heel goed dat wanneer het dag en licht is de zon moet omhoog gehangen worden en wanneer het nacht en donker is de maan moet omhoog gehangen worden.

De eendjes mochten hun knuffeltje meebrengen naar de klas om Jules gezelschap te houden, want hij was een beetje bang in het donker en wou niet alleen in zijn bedje liggen. En nu heeft Jules zelfs geen nachtlampje meer nodig om te kunnen slapen! Flink hé! 🙂

Op de laatste dag van het thema hebben we koekjes gebakken en in onze pyjama samen met onze knuffel naar een filmpje gekeken. Dat was tof zeg!