Vandaag kreeg het tweede leerjaar telefoon van Flora Boterbloem.

Toen Flora gisteren in de winkel aan het werken was, stond ze opeens oog in oog met de overvaller. Niet alleen Flora was in paniek, maar ook de overvaller zelf…

Hij kwam zich excuseren voor wat er allemaal was gebeurd. Hij had het opsporingsbericht gezien en was een beetje bang omdat iedereen naar hem op zoek was terwijl hij niets verkeerd had gedaan. Het was blijkbaar allemaal één groot misverstand. De overvaller zijn vrouw was net bevallen van een pracht van een dochter en hij had heel snel een mooi boeket bloemen nodig. Hij pakte het boeket bloemen en heeft het geld in de winkel gegooid. Dat geld kwam onder de kassa terecht en dus dacht Flora dat hij niet had betaald.

Dankzij ons vakkundig onderzoek en ons mooi opsporingsbericht is deze zaak opgelost. De speurders van het tweede leerjaar zijn echt goed in hun vak.

We bedanken ook nog eens alle externe deskundigen voor de hulp van ons onderzoek! 🙂

– Zaak gesloten –