Wij besteden structureel aandacht aan een aantal zaken op schoolniveau elk schooljaar opnieuw. Eén ervan is het gezondheidsbeleid. In dat kader organiseren we jaarlijks een gezond ontbijt voor onze leerlingen. Dit naast tal van andere gezondheidsinitiatieven op onze school: maandelijks een stuk fruit of groente als tussendoortje, EHBO-lessen, meer beweging op school, aandacht voor bewegingstussendoortjes tijdens de lessen, aanbod van gezonde dranken enzovoort.

Om het belang aan te tonen van een goed en gezond ontbijt, willen wij graag alle leerlingen een gratis ontbijt aanbieden op donderdag 2  mei 2013! Het wordt een echt ontbijtbuffet met ontbijtgranen, brood, yoghurt, sneetjes jonge kaas, smeerkaas, confituur en fruit, melk en fruitsap.

In het kader van ons jaarthema ‘ Doe de Boogie Woogie’ rond beweging en dans zorgen we ook voor wat extra beweging op deze dag. Daarom doen we een beroep op de CM-fit obstakelbaan die de dag van het gezond ontbijt volledig onze turnzaal inneemt: een gigantische opblaasbare structuur om te klauteren, te springen, te glijden. Bewegingsplezier verzekerd!CM_button_20x20_rgb