Wekenlang keken de kinderen (én hun papa’s) van het tweede leerjaar uit naar de mysterieuze DVV, beter bekend als de Donderdag Voor Vaderdag!  Tips werden sporadisch gegeven, de zenuwen wat aangescherpt,… en gisteren was het dan eindelijk zover!

DVV 01440 papa’s met hun zoon of dochter een avondje uit, een beetje quality-time: dat was het hele opzet van de DVV… Samen proeven afleggen, een quiz over de juffen tussendoor,… om zo met je team te strijden voor de eervolle overwinning…  Het moet gezegd: gelukkig zijn er nog eerlijke kindjes, want die papa’s kunnen toch wel wat vals spelen (testosteron/competitiedrang? 🙂 ) We willen jullie graag ‘dank je wel zeggen’ (ook aan onze helpende handen!) en boven alles: een fijne Vaderdag zondag!

PS: ook een ‘merci’ voor de foto’s die we reeds doorkregen!