P1010434 (Medium)

 

Het mooie weer was aangekondigd, onze koets stond klaar …. onze dag kon niet meer stuk.

Na een heerlijke tocht door ons mooie Laarne stonden bakker Paul en zijn vrouw ons reeds op te wachten. Aangekomen in het bakhuis leerden we hoe we artisanaal brood bakken en mochten we ook zelf aan de slag. Het hele proces van meel tot pistolet was boeiend om te volgen. Ondertussen mochten we ook kennismaken met een andere ambacht. Na een korte instructie en een beetje hulp van Pascale slaagden we erin van een bolletje klei een prachtig potje te draaien. Picknikken en spelen in een avontuurlijke zandbak…. we waanden ons in het paradijs….!!

Met dank aan bakker Paul en zijn vrouw voor de hartelijke ontvangst, het bakken van de broodjes en het ter beschikking stellen van hun speelparadijs,Pascale van “Karwij” voor het draaien van de potjes en de mama van Briek en van Merel voor de vrijwillige hulp!

,