Als laatste WO-thema mochten de leerlingen eens experimenteren met Ipads en tablets.

IMG_0848 We maakten een eigen gekke tekening met ‘Sketchbook’ of ‘How to draw’.  Teamwork was hier belangrijk. In groepjes maakten de leerlingen een mooi kunstwerk op papier en achteraf digitaliseerden ze het op de ipad.

Foto’s bewerken zorgt ook voor zeer veel plezier. Met ‘Pixlr Express’  en ‘FaceChanger’ bewerkten we onze foto’s. We zorgden voor een leuk kleurtje,gaven onszelf tattoos,… Sommigen gingen zelf zo ver dat ze volledig onherkenbaar werden.

Op de tablets kun je ook veel leerrijke spelletjes spelen. Dit ontdekten we met ‘Squala’: een leuk gezelschapspel waarbij we vragen over allerlei onderwerpen op ons eigen niveau kregen. Sommigen waagden zich aan het ‘Squala Zomerspel’ waar je vragen kreeg over verschillende landen. Plezier verzekerd!