Vandaag trokken we met de 1e graad van alle scholen van de schoolgemeenschap naar Puyenbroeck voor een wandeltocht van 5km!

IMG_3076

We werden verwelkomd door Roodkapje die ons een korte uitleg en een plannetje van het domein gaf waarop onze wandeling was aangeduid. We vertrokken langs de Beukendreef, die natuurlijk volstaat met beuken, verder naar de Lindedreef, langs het molenmuseum en zo verder door allerlei kleine en modderige wegen tot we uit eindelijk aan de speeltuin uitkwamen. Onderweg waren enkele stops waar we uitleg kregen van de verschillende directeuren van de scholen. Het was fijn om eens uitleg te krijgen van onze eigen directeur! 🙂

We leerden over vleermuizen, de vruchten en blaadjes in het bos, de vijver, de camouflage van dieren, de paddenstoelen… Kortom we keken onze ogen uit!