Image_9

Vakantie!!! 🙂

Tijd om uit te rusten en ondertussen nog een heleboel leuke foto’s te bekijken van de eendjes tijdens de laatste weken van het schooljaar 2014-2015! 😉

Thema “Ditjes en datjes 2”: geldbeugeltjes versieren voor de zomermarkt.

Dankjewel aan de kindjes van het 4e leerjaar die de eendjes een handje hebben geholpen! 🙂

Thema “Vaderdag”

Dankjewel aan de papa van Hanne C., de papa van Ada, de papa van Rune, de papa van Tuur en de papa van Mauro voor de mooie verhaaltjes, leuke spelletjes en lekkere hapjes! De eendjes hebben ervan genoten!

Thema “Water en zand”: Speelgoed afwassen, experimenteren met zand, lijm en verf, schilderen met water, genieten van ons gras (jaja, het is er!!) en ‘boos kijken’ (blijkbaar een nieuwe trend die de eendjes gelanceerd hebben: ‘boos kijken’ en niet in de lach schieten 🙂 )

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN!!! 😉 xxx