Welkom terug jongens en meisjes, beste ouders, grootoudOpeningSchooljaar-1-22ers, sympathisanten! Het schooljaar 2015-2016 is begonnen! We konden samen het schooljaar openen met onze nieuwe jaarthema ‘Iedereen professor !’. Met dit jaarthema werken we aan de verbondenheid op onze school en terzelfdertijd aan de doelstellingen van de dimensie ‘mens en techniek’ van wereldoriëntatie. De nadruk ligt op techniek en wetenschap en vooral op het probleemoplossend denken hierbij. Wij hopen dat de kinderen er veel plezier zullen aan beleven, dat we hun interesse kunnen wekken en dat ze er veel kunnen van leren! Vanaf dit schooljaar trouwens splitst de overheid het leergebied ‘wereldoriëntatie’ op in twee leergebieden: ‘mens en maatschappij’ en ‘wetenschappen en techniek’.

Wij wensen uw kind(eren) en uzelf een aangenaam en vlot schooljaar toe en danken u voor het vertrouwen!

Kijk maar naar de foto’s van de opening!