Dag collega-ouder,

Het oudercomité van de Vrije Basisschool Laarne bestaat uit een 35-tal betrokken ouders. We zetten ons met veel enthousiasme in voor het mee bouwen aan een zo aangename en leerrijke school voor ons kind(eren). Dat doen we op verschillende manieren, volgens eigen mogelijkheden en interesses:

Aanwezigheid op de vergaderingen (5x/jaar)

Deelname aan financieel ondersteunende acties zoals de bloemenverkoop, kerstmarkt of taartenverkoop

Meedenken tijdens een werkgroep verkeer, afterschoolcafé, afscheid zesde leerjaar of ad hoc werkgroepen zoals enquête middagmaal.

Een handje helpen bij activiteiten georganiseerd door de school (spaghettifestijn, het schoolfeest, het afscheid zesde leerjaar…)

Elkaar beter leren kennen tijdens een etentje of uitstap

Flexibiliteit, enthousiasme en fun zijn onze troeven!

Kom eens een kijkje nemen op onze informatievergadering op   16 september 2015 om 20u in de polyvalente zaal

Oudercomite_logo_rood