Wie het derde leerjaar al een beetje kent,  weet dat wij er graag eens op uit trekken. Binnen ons thema ‘speurneuzen in Laarne’ brachten wij een bezoekje aan ’t Kattenheye. Toen de kinderen hoorden dat dit een paardenmelkerij was, trokken er toch een aantal een bedenkelijk gezicht. Kan je een paard melken?? En drinken mensen dit op?

Vele vragen dus… Gelukkig kregen ze op al deze vragen een professioneel antwoord van de boerin. Ze mochten zelfs paardenmelk en ijs proeven. Kortom, een boeiende dag en zeker een aanrader voor wie eens een kijkje achter de schermen wil nemen.

kattenheye 011 (Medium) kattenheye 006 (Medium) kattenheye 007 (Medium) kattenheye 008 (Medium) kattenheye 009 (Medium) kattenheye 012 (Medium) kattenheye 013 (Medium) kattenheye 014 (Medium) kattenheye 015 (Medium) kattenheye 016 (Medium) kattenheye 017 (Medium) kattenheye 018 (Medium) kattenheye 019 (Medium)