Beste ouders, familie en vrienden,

Na een deugddoende nacht stond ons een drukke dag te wachten. Niet alleen de gezichtjes van de kinderen straalden vandaag, ook de zon was ruimschoots van de partij.

Na een lekker ontbijt trokken we onze stapschoenen aan en werden we opgewacht door 3 enthousiaste natuurgidsen. Ze gidsten ons door de Oosthoekduinen en we leerden heel wat bij over de fauna en flora van de duinen. Onder andere helmgras, duindoorn, teunisbloem, duinsterretjesmos,… hebben voor ons geen geheimen meer.

Op het menu deze middag stond tomatensoep, fish sticks met puree en prei.

Na de middag konden we naar hartenlust ravotten in de speeltuin. Daarna vertrokken we richting het strand om met de gocarts te rijden, zandkastelen te bouwen en schelpen te determineren. Na een leuke namiddag vertrokken we moe maar tevreden terug naar de Flipper.

Na een voedzame broodjesmaaltijd sprongen we onder de douche. Daarna mochten we gezellig in onze pyjama naar een film kijken.

Wat een fantastische dag!

Tot morgen!

P.s. aangezien er hier een overbelasting is van het netwerk, is het moeilijk om de foto’s op de website te krijgen. Daarom hebben we besloten om de foto’s steeds in de voormiddag op de website te plaatsen.