Beste ouders, familie en vrienden,

We zijn aan onze laatste uurtjes toe in de Flipper.

Gisteren hebben de kinderen nog een leuke dag gehad. In de ochtend gingen ze op zoek naar een schat op de piratenroute. Uiteindelijke belandden ze in de uitkijktoren waar ze de code gevonden hebben. In de schatkist zat er een lekkere verrassing. Daarna gingen ze speuren in het museum de Nachtegaal. Daar kwamen ze heel wat te weten over de fauna en flora aan de zee.

’s Middags was er een gezellige picknick. Gelukkig was het zonnetje van de partij.

In namiddag gingen we met de kusttram naar Koksijde. Eens aangekomen op de bestemming, gingen we naar het Duinenhuis. Het 3de leerjaar ging neuzen naar schelpen en het 4de leerjaar ging op survivaltocht in de duinen. Het eerste uurtje viel de regen met bakken uit de lucht, maar daarna kwam de zon er terug door. De kinderen genoten zichtbaar van de activiteiten en de zon.

Eens we terug aan het verblijf waren, stond de directeur ons al op te wachten. Hiep hiep hoera, het was feest want de directeur was jarig! We aten frietjes met kip met als dessert een overheerlijke chocomousse. Tussendoor werd er uit volle borst gezongen voor de directeur.

’s Avonds gingen we op zaklampentocht in de duinen. Jullie kunnen zich wel voorstellen dat de kinderen dit een spannende activiteit vonden. Daarna was het bedtijd. De kinderen vielen al snel in slaap. Ons avontuur is voorbijgevlogen en we zijn bijna terug thuis!