Beste ouders, grootouders, vrienden en kennissen, naar jaarlijkse gewoonte organiseert het oudercomité terug een taartenverkoop.

Dit schooljaar doen we dit ter vervanging van de bloemenverkoop.

De taarten voor 6 personen worden ambachtelijk gemaakt door de plaatselijke warme bakker Dult.

Voor de prijs van 10 euro kan u genieten van een overheerlijk gebak.

Bestellen kan enkel door het strookje in te vullen en terug te bezorgen ten laatste 14 november.

Nabestellen is niet mogelijk. Kinderen die 10 taarten verkopen krijgen van ons een filmticket cadeau.

Wij zorgen ervoor dat de taarten op vrijdag 25 november in de klassen worden bedeeld. Kan uw kind de taarten niet meenemen naar huis, dan zorgen wij voor een oplossing (graag een seintje). Wij zorgen er ook voor dat de taarten van de kinderen die naar ‘t Keikopje gaan, daar ter plaatse worden bezorgd.

De opbrengst gaat zoals elk jaar integraal naar de school ter ondersteuning van de schoolwerking. De heilige man uit Spanje en zijn helpers zullen met educatief materiaal elke klas verrassen.

Alvast heel erg bedankt bij voorbaat, Het oudercomité