Beste ouder(s)VBLsprookjes

In het kader van ons jaarthema ‘We maken er samen een sprookje van!’ plannen we met alle klassen van de lagere school een sprookjesuitstap naar het echte sprookjespark ‘De Efteling’. Deze uitstap was eigenlijk bedoeld als verrassing voor onze leerlingen maar we konden dit geheimpje niet langer bewaren omwille van volgende reden: ‘De Efteling’ ligt in Nederland en aangezien we onze landsgrenzen overschrijden, is het noodzakelijk dat een aantal formaliteiten in orde zijn. Om deze uitstap te kunnen doen, dient ieder kind te beschikken over:

• een kids-ID kaart (die nog geldig is op de dag van de uitstap): deze is verkrijgbaar bij de gemeentelijke diensten waar u woont
  • een reistoelating getekend door een ouder: dit formulier dient eveneens te worden afgehaald bij de gemeentelijke diensten waar u woont.

We kijken uit naar deze uitstap op vrijdag 31 maart, net voor de paasvakantie!

Klik hier voor meer info