IMG_1139 (Medium) IMG_1140 (Medium)

Vrijdag 10 maart,  namen we in samenwerking met het oudercomité, voor de zesde maal deel aan de koffiestop ten voordele van Broederlijk Delen.

De (h)eerlijke koffie en warme chocomelk  ( sorry, de thee waren we dit jaar vergeten ) , het winterse zonnetje en de gezellige babbels verwarmden lichaam en geest.

Dank aan iedereen die erbij kon zijn voor uw milde bijdrage. We verzamelden 293,53 euro ( een record ) en ondersteunen zo, via Broederlijk Delen, de mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht.

De opbrengst kan, zoals de voorbije zes jaar , integraal naar Broederlijk delen gaan want de koekjes en de koffie worden reeds zes jaar gesponsord door de ouders van een leerling uit het zesde leerjaar. We willen hen bij deze heel hartelijk danken voor dit warme gebaar de voorbije zes jaar ! En wat nog meer is, jullie mooie gebaar krijgt navolging. Een nieuw ouderpaar bood zich vrijwillig aan en volgt jullie op de komende jaren.

Voor wie er niet bij kon zijn, graag tot volgend jaar!

Van harte dank aan de helpende mama’s , Liesbet en Iris ! Jullie waren een fijn team en een meer dan welkome hulp !!

Het schoolteam