Vrijdag 20 oktober 2017

Beste ouders, grootouders, vrienden en kennissen,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het oudercomité terug een taartenverkoop. De  taarten voor 6 personen worden ambachtelijk gemaakt door de plaatselijke warme bakker Dult.Voor de prijs van 11€  kan u genieten van een overheerlijk gebak.Bestellen kan enkel door onderstaand strookje in te vullen en terug te bezorgen ten laatste 9 oktober.  Nabestellen is niet mogelijk.Kinderen die 10 taarten verkopen krijgen van ons een filmticket cadeau.Wij zorgen ervoor dat de taarten op vrijdag 20 oktober in de klassen worden bedeeld. Kan uw kind de taarten niet meenemen naar huis, dan zorgen wij voor een oplossing (graag een seintje). Wij zorgen er ook voor dat de taarten van de kinderen die naar ‘t Keikopje gaan, daar ter plaatse worden bezorgd.De opbrengst gaat zoals elk jaar integraal naar de school ter ondersteuning van de schoolwerking.  De heilige man uit Spanje en zijn helpers zullen met educatief materiaal elke klas verrassen.

Alvast heel erg bedankt bij voorbaat, Het oudercomité.

oudercomite.vbl@gmail.com

Ingevuld strookje en gepast geld graag bezorgen ten laatste maandag 9 oktober aub.

De ouder(s) van ___________________________ uit klas _________ wijk/centrum

Wenst/wensen:

_______x rijsttaart

_______x kriekentaart

_______x hazartaart (frangipane met peer)

_______x appelcake

_______x vlaai