Binnnen ons thema ‘Kunst’ gingen we op 18 oktober naar het S.M.A.K. (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) in Gent. Daar leidde een gids ons rond. De tentoonstelling ‘The Photographic I’ liep op dat moment, we konden de permanente tentoonstelling niet bezichtigen aangezien ze alles aan het klaarmaken waren voor de grote tentoonstelling van Gerhard Richter. We focusten ons dus op de fototentoonstelling. Zo mochten we foto’s uitbeelden en mochten de andere kinderen raden over welke foto het ging. We namen verschillende poses aan. Ook zochten we naar vogels in allerlei foto’s en mochten dan ook zelf een vogel leren tekenen. Na het bezichtigen van de foto’s van paarden sloten we af met een praatje met de suppoosten die een walkie talkie bij hebben. Het uittesten van die walkie talkies was een succes!

Met dank aan de grootouders van Hanne die met ons meegingen als extra begeleiding.