Staat je boekentas al klaar? Het is bijna zover…maandag 3 september is niet meer veraf…
De juffen en meesters zijn alvast druk in de weer om jullie klasje  goed voor te bereiden!
Het jaarthema verklappen we nog lekker niet, daarvoor moeten jullie nog even wachten tot maandagmorgen 3    september!

Oh ja, breng die eerste dag zeker boterhammetjes mee want de warme middagmalen starten pas vanaf dinsdag 4 september!

Tot maandag!

En deze info voor de ouders van onze leerlingen:

Op maandag 3 september openen we het nieuwe schooljaar om 8.30 uur op de hoofdafdeling in de Wegvoeringstraat met een verwelkoming voor alle leerlingen, ouders, grootouders en sympathisanten van de school. We stellen er dan ook ons nieuw jaarthema voor. We herhalen dit op onze wijkafdeling op de tweede schooldag, namelijk op dinsdag 4 september om 8.30 uur. Iedereen van harte welkom!

Graag nodigen wij u uit voor de algemene infoavond die traditioneel plaatsvindt bij de start van een schooljaar.

Infoavond eerste leerjaren: dinsdag 4 september 2018 om 19.30 uur
Infoavond 2de tot 6de leerjaren: donderdag 6 september 2018 om 19.30 uur