Een gezonde geest in een gezond lichaam, dus deze dag start met een stevige ochtendgymnastiek! 1, 2, 3, 4, hup naar achter, hup naar voor (met dank aan de schooleigen bosklasgym, wat een hit)!!

Dat gezonde lichaam moet ook gevoed, dus een stevig ontbijt neemt die taak op zich.

Niet getalmd, snel op wandel. Deze ochtend doen 5B & 6B de aardrijkskundige wandeling en gaat 5A & 6A de Ourthe verkennen met de kayak.

De middagpauze besteden we aan de studie van gehaktballen in de jagersaus, om dan snel weer op pad te gaan. We wisselen en 5B & 6B gaan op verkenning in de Ourthe terwijl 5A & 6A de aardrijkskundige wandeling afstappen.

Ons gezonde maar ondertussen licht vermoeide lichaam wordt gevoed met het nodige krachtvoer: spaghetti, zodat we vol goede moed naar de grot kunnen vertrekken. Niet te vergelijken met de Grotten van Han, neen, deze grot is amper groot genoeg om een papieren bootje door de ingang te proppen!  Voer voor speleologen!

Alweer moe maar voldaan… vinden velen het tijd om slapen te gaan.