De weergoden zijn ons al drie dagen minder goed gezind maar willen er geen vierde dag aan toe voegen.  We blijven alleszins fris en droog tijdens een boeiende wandeling langs enkele merkwaardige megalieten. Obelix was niet de meest modieuze mens aangezien hij met menhirs van 5000 jaar oud rondzeulde.

De kinderen worden vandaag ook op hun durf getest. Wie het Duivelsbed durft aan te raken loopt een groot risico op een vloek. Enkele waaghalzen tarten het lot en doen er een vreugdedans op, anderen kiezen het zekere voor het onzekere en blijven er wijselijk af.
We leren ook nog mediteren op een hunnebed. De leerkrachten gaan er iets te danig in op, de bus laat hen net niet achter!

Alsof we nog niet genoeg gestapt hebben, bereiken we na een fikse boswandeling een gloednieuwe ‘Speeltuin Rome’. De afmetingen van de toestellen zijn niet dezelfde als de gemiddelde speeltuin, plezier verzekerd!

Maar de meesten zijn deze ochtend wakker geworden om maar één reden: feesten als de beesten!
Aan de gigantische verzameling attributen is duidelijk te zien dat deze activiteit heel ernstig genomen wordt. Zelden zoveel ambiance in één ruimte gezien, het ene nummer ging al ‘slower’ dan het andere.

zzzzzzzz…..