JUFBETTY

Zaterdag 18 april 2015 namen we afscheid van onze goede collega, juf Betty Van De Weghe.
Juf Betty stond jaren in het 4de leerjaar op onze school en werd een paar jaar geleden zorgleerkracht.
Na meer dan 3 jaar vechten tegen ziek zijn, overleed Betty op zondag 12 april.
De uitvaartplechtigheid had plaats in het crematorium ‘Westlede’ te Lochristi op zaterdag 18 april.

We wensen uw echtgenoot Rudy, uw kinderen, de hele familie en vele vrienden alle sterkte toe in deze donkere dagen.

Betty, je was een juf met veel ervaring. Een super voorbeeld voor elke  leerkracht. In elke leerling zag je het positieve. Je stond open voor het unieke van ieder kind. Je zocht steeds de beste weg om kinderen te begeleiden. Geen enkele uitdaging ging je uit de weg, ook niet in je nieuwe job als zorgleerkracht. Ook dit hebben we van jou geleerd, Betty: ‘Blijf vernieuwen, blijf veranderen, zo blijf je fris en gemotiveerd voor je klasje staan’. Je hebt op jouw eigen unieke wijze voor ons,  je collega’s, en voor heel veel kinderen heel wat betekend. Je maakte ons leven rijker. Je krijgt een bijzonder plekje in het hart van elk van ons.

We zullen je voor altijd heel erg missen!

het schoolteam