Sprookjesontbijt aan huis

 

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het oudercomité dit jaar opnieuw een sprookjesontbijt: op zondagochtend 18 maart 2018 brengen wij een heerlijk én rijk gevulde ontbijtdoos tot aan uw ontbijttafel.

Nodig familie, vrienden en buren uit en geniet samen van een sprookjesontbijt of schenk dit ontbijt aan iemand die je wenst te verrassen of te bedanken en steun daarmee de school en haar leerlingen. Met de opbrengst schenken we opnieuw digitale borden aan de school!

Welk ontbijtpakket kiest u?

  • Klein duimpje – kinderpakket (6€ per kind): chocoladekoek, sandwich, verschillende soorten beleg, yoghurt, fruitsap, fruit, cornflakes, …
  • Roodkapje – standaard volwassenen pakket (10€ per volwassene): croissant, 2 pistolets, verschillende soorten beleg, boter, yoghurt, peperkoek, fruitsap, fruit, …
  • Peperkoeken huis – luxe brunchpakket (18€ per volwassene): dit is een uitbreiding op het Roodkapje pakket met een extra chocoladekoek, extra luxe beleg, versgeperst fruitsap, cava, granola, een eitje, …

Bovendien verstoppen we lukraak verrassingen in een aantal pakketten. Misschien vindt u wel een van onze fantastische extraatjes?

Wij leveren aan huis in Laarne, Heusden, Destelbergen, Wetteren en Beervelde tussen 7u en 9u of u kan het ontbijtpakket ook afhalen op school (Wegvoeringsstraat 1, Laarne)

En op het adres met het grootst aantal bestellingen, komen 2 vrijwilligers aan huis om het ontbijt op te dienen, verse eitjes te bakken en koffie in te schenken!

Overtuigd?  Bestellen is jammergenoeg niet meer mogelijk!

Leuke foto’s van vorige editie vind je terug onder de berichten van bezoekers op onze facebook pagina