Sprookjesontbijt aan huis

 

Na twee succesvolle edities organiseert het oudercomité ook dit jaar opnieuw een sprookjesontbijt: op zondagochtend 31 maart 2019 brengen wij een heerlijk én rijk gevulde ontbijtdoos tot aan uw ontbijttafel.

Nodig familie, vrienden en buren uit en geniet samen van een sprookjesontbijt, of schenk dit ontbijt aan iemand die je wenst te verrassen of te bedanken. Je steunt er de school en haar leerlingen mee: deze editie gebruiken we de opbrengst om laptops aan de school te schenken!

Welk ontbijtpakket kiest u?

  • Klein duimpje – kinderpakket (6€ per kind): chocoladekoek, sandwich, verschillende soorten beleg, yoghurt, fruitsap, fruit, cornflakes, …
  • Roodkapje – standaard volwassenen pakket (10€ per volwassene): croissant, 2 pistolets, granola, verschillende soorten beleg, boter, yoghurt, peperkoek, fruitsap, fruit, …
  • Peperkoeken huis – luxe brunchpakket (18€ per volwassene): dit is een uitbreiding op het Roodkapje pakket met een extra chocoladekoek, extra luxe beleg, versgeperst fruitsap, cava, een eitje, …

Bovendien verstoppen we lukraak verrassingen in een aantal pakketten. Misschien vindt u wel één van onze fantastische extraatjes?

Wij leveren aan huis in Laarne, Kalken, Heusden, Destelbergen, Wetteren en Beervelde tussen 7u en 9u. Of uiteraard kan het ontbijtpakket ook op school afgehaald worden (Wegvoeringsstraat 1, Laarne).

En nog een leuk extraatje: op het adres met het grootst aantal bestellingen komen 2 vrijwilligers aan huis om het ontbijt op te dienen, verse eitjes te bakken en koffie in te schenken!

Overtuigd?  Bestellen kan niet meer. Sorry

Leuke foto’s van vorige editie vind je terug onder de berichten van bezoekers op onze facebook pagina