Wil je graag als ouder een steentje bijdragen aan de school?  Dat kan op verschillende manieren, volgens eigen mogelijkheden en interesse:

– ouders en grootouders kunnen doorheen het jaar op verschillende manieren betrokken worden bij schoolactiviteiten door bijvoorbeeld mee te gaan op uitstap, de hulp bij een zwemles, het brengen van een bezoek aan de klas bij bv. de komst van een baby-zusje of -broertje.

– de school organiseert regelmatig activiteiten waar helpende handen welkom zijn zoals de spaghettiavond, het schoolfeest of het afscheid van de zesde leerjaren.

– tijdens door de school georganiseerde klusjesdagen kan je helpen met bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin, schilderen van raamkozijnen enz.

– of sluit je aan bij het oudercomité;

Het oudercomité van de Vrije Basisschool Laarne bestaat uit een 26-tal betrokken ouders.  We zetten ons met veel enthousiasme in voor het mee bouwen aan een zo aangename en leerrijke school voor ons kind(eren).  Betrokken zijn bij het oudercomité kan op verschillende manieren:

• door bijdrage te leveren op de vergaderingen (5x/jaar)
  • door deelname aan financieel ondersteunende acties zoals de bloemenverkoop, kerstmarkt of taartenverkoop
  • door het meedenken tijdens een werkgroep (infoavond, verkeer, enquête middagmaal enz.)
  • door elkaar beter te  leren kennen tijdens een etentje of uitstap

Meer info of interesse?  Mail ons gerust oudercomite.vbl@gmail.com

fb     Vind ons ‘leuk’ op Facebook

indexVolg ons op Twitter