Is uw kSave-the-Date-sticky-noteindje geboren in 2017? Contacteer ons gerust nu reeds zodat wij u  op onze aanmeldingslijst noteren. Wij schrijven maximaal 48 kleutertjes in. De officiële inschrijvingsperiode voor nieuwe ouders mag wettelijk pas beginnen vanaf maart 2019. Noteer alvast onze opendeurdag op zaterdag 1 december 2018 in de voormiddag om 10.30 uur.

Klik hier om u alvast in te schrijven voor deze opendeurdag!

Vanaf januari 2019 begint de inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2019-2020 met een voorrangsperiode voor broertjes en zusjes.  Alle kinderen die geboren werden in het jaar 2017 kunnen inschrijven (ook kinderen geboren eind 2017 schrijven dan best in ook al is de instapdatum voor hen in het schooljaar erna). Tot en met 1 maart wordt voorrang gegeven aan broertjes en zusjes van leerlingen die nu reeds bij ons naar school komen. Vanaf maandag 11 maart 2019, begint de inschrijvingsperiode voor nieuwe ouders die hun kleuter graag inschrijven voor volgeOPENDEURDAGnd schooljaar. Ouders die reeds een kind op onze school hebben, ontvangen ook nog een brief begin van het nieuwe jaar over deze voorrangsperiode.
Heel het jaar door zijn ouders welkom om alle informatie te krijgen over onze school. We brengen dan ook een bezoekje aan de kleuterklas. Maak gerust een afspraak! Lukt het niet overdag in de week, geen probleem, een afspraak kan ook op zaterdag of ’s avonds tot 20 uur. U kan de school telefonisch contacteren op 09/369 30 23 of per e-mail directie@vrijebasisschoollaarne.be of kom gerust even langs!

We schrijven maximaal 48 kleuters in van een bepaald geboortejaar.

In alle kleuterklassen zitten in principe tussen de 15 en 20 kleutertjes (behalve in de instapklasjes).

Altijd welkom!

 

s