LOGO_SCHATKIST_VBS_LAARNE_WEB

Op vrijdag 1 september met de zon op onze hoofden hebben we officieel het schooljaar geopend en ons nieuw jaarthema bekend gemaakt.
Een schatkist vol geluk‘, dat is wat we willen zijn het komende schooljaar en altijd natuurlijk.
Kinderen die gelukkig naar school komen, bloeien open en groeien elke dag meer en meer tot schittterende persoonlijkheden. Volgens Wikipedia betekent geluk:
‘Geluk (of gelukkig zijn) kan worden omschreven als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Hierbij kunnen er verschillende positieve emoties aanwezig zijn, zoals vreugde, vredigheid, ontspannenheid en vrolijkheid.’
We gaan voor ‘iedereen gelukkig’ en brengen de kinderen regelmatig samen rond het thema ‘geluk’. Zo werken we aan de verbondenheid op onze school. Verbonden met anderen kan al een deel zijn van ‘gelukkig zijn’.

Wij wensen uw kind(eren) en uzelf een aangenaam, gezellig, leerrijk en GELUKKIG schooljaar toe en danken u voor het vertrouwen!

OpeningSchooljaar2017 (12 van 48)OpeningSchooljaar2017 (26 van 48)OpeningSchooljaar2017 (44 van 48) (1)OpeningSchooljaar2017 (34 van 48) (1)